PROTECCIË DE DADES PERSONALS

+Segons la Llei OrgÓnica 15/1999 de 13 de desembre de Protecciˇ de Dades de carÓcter personal Francesc Aguilar Sanchez / M¬ Angels Ferrer Cano informa que les dades personals facilitades de forma voluntÓria en emplenar aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial a la base de dades de Francesc Aguilar Sanchez / M¬ Angels Ferrer Cano.

AixÝ mateix en registrar-se el client dˇna el seu consentiment per a que Francesc Aguilar Sanchez / M¬ Angels Ferrer Cano utilitzi les seves dades personals a fi d\'informar-lo sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interŔs, respectant, en tot cas, la legislaciˇ espanyola sobre protecciˇ de dades. En el sup˛sit que Francesc Aguilar Sanchez / M¬ Angels Ferrer Cano prevegi cedir les seves dades personals a tercers, obtindrÓ prŔviament el seu consentiment informant-lo de la finalitat a quŔ es destinaran dites dades.

PodrÓ exercir els seus drets d\'accÚs, modificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ mitjanšant peticiˇ escrita dirigida a Francesc Aguilar Sanchez / M¬ Angels Ferrer Cano - Casa Cal Pacient de Baix - 08697 Saldes (Barcelona) o mitjanšant correu electr˛nic dirigint-se a: info@vedellaecologicadelpedraf
orca.com

[Tancar finestra]