Diumenge, 20 de Setembre de 2020
Està vostè a Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Francesc Aguilar Sanchez / Mª Angels Ferrer Cano desitja oferir als seus visitants i a clients un millor servei, per la qual cosa a continuació es resolen els dubtes o consultes més freqüents.

¿Com comprar?
1- Accedeixi a l'apartat d'articles
2- Seleccioni els productes que desitja comprar: Per trobar els articles que vostè necessita pot utilitzar els diversos camps de recerca que es troben al lateral de la pàgina.
3- Afegeixi els productes que desitgi a la seva comanda mitjançant el botó Comprar.
4- Una vegada seleccionats els productes que desitja adquirir, pot modificar la seva quantitat d'unitats de cada producte i comprovar si els productes introduïts són correctes des del menú La seva Comanda.
  • Si vol modificar les quantitats dels productes, ha de canviar-les i a continuació prémer l'enllaç de recalcular, perquè s'actualitzin els canvis.
  • Si vol continuar afegint més articles a la cistella només ha de prémer l'enllaç de Continuar comprant i repetir el procés anterior.
  • Si desitja eliminar qualsevol article de la cistella de la compra haurà de prémer l'enllaç de Borrar.

5- Per acabar de formalitzar la comanda ha d'introduir les seves dades personals al formulari que apareixerà, pot aparèixer ple si vostè va guardar les seves dades anteriorment, així com les formes de pagament, els mètodes d'enviament i les observacions on pot introduir els comentaris referents a la comanda, i premi l'enllaç de Formalizar pedido.
6- Comprovi que els productes adquirits i les seves quantitats corresponents són correctes i premi l'enllaç Finalitzar.
7- A l'última pantalla del procés se li indicarà el seu número de comanda i les dades de la seva sol·licitud. A més se li enviarà un email amb una còpia de la comanda.

Francesc Aguilar Sanchez / Mª Angels Ferrer Cano - CIF. 77735460Z - Casa Cal Pacient de Baix - 08697 - Saldes (Barcelona) - ESPAÑA - Tel. 609791095 - info@vedellaecologicadelpedraforca.com

-  Condicions de venda   -  Protecció de dades personals   -